Fietsen op Bali

Bali op de fiets


Bali maakt deel uit van Indonesië. Het eiland ligt tussen Lombok en Java en is een voormalige kolonie van Nederland.
Wanneer u Bali hoort, denkt u vermoedelijk aan een tropisch strand. Toch is Bali meer dan alleen strand. Het decor wordt voornamelijk gevormd door rijstvelden in terrasbouw, vulkanen en ook heel wat, voornamelijk Hindoeïstische tempels. Deze tempels worden veelkleurig beschilderd. Een plezier voor het oog dus. De lokale keuken is er ook verrukkelijk.
Een ideale manier om het eiland te verkennen is met de fiets. De fiets laat u immers toe gemakkelijker in contact te komen met de lokale bevolking. Daarnaast hebt u ook de tijd om voldoende te genieten van het paradijselijke eiland op de moment wenst u dat te doen. Door te fietsen op Bali bent u ook helemaal trendy. Een dergelijke vakantie is immers een vorm van “slow” toerisme.


De voordelen om te fietsen op Bali en zo het eiland te verkennen is dat u kleinere wegen kunt nemen. Het eiland is redelijk druk bevolkt. Voor u, die gaat fietsen op Bali, betekent het dat u nooit lang hoeft te zoeken naar een adresje voor het herstellen van uw fiets, om te overnachten of iets lekkers te eten.
De accommodaties op Bali zijn echte droomadresjes. Na een dagje te fietsen op Bali bieden ze u de rust die u nodig hebt. De logeeradresjes op het eiland zijn eerder kleinschalig maar ook erg luxueus en stijlvol. En de lokale bevolking draagt gastvrijheid ook erg hoog in het vaandel.
Kiest u ervoor om te gaan fietsen op Bali? Dan mag u rekenen op een onvergetelijke vakantie. Het is de ideale bestemming voor mensen die graag op vakantie gaan en houden van fietsen. Gaat u voor een langere periode? Dan kunt u gemakkelijk uw fiets meenemen naar één van de eilanden in de buurt om daar uw droomvakantie verder te zetten.

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven