Huwelijksreis Bali

Op huwelijksreis naar Bali

Ben je net ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Zijn jullie al bezig met de voorbereidingen en vooral met de huwelijksreis na de bruiloft? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je zal hier genoeg informatie vinden over een perfecte huwelijksreis naar Bali.

Voor iedereen

Dit Indonesische eiland ligt tussen de eilanden Java en Lombox en is haast 6000m2 groot. Je kunt genieten van het strand, je kunt surfen, maar ook door de rijke geschiedenis kom je aan cultuur niks tekort. Kom je voor rust en romantiek of juist voor een actieve huwelijksreis op Bali? Er is kortom genoeg te beleven en altijd voor ieder wat wils.
Van de gehele Republik Indonesia is Bali de grootste toeristische trekpleister.

Kunst en historie

Doordat vroeger zich onder andere een aantal Europese kunstenaars hebben gevestigd is er veel van hun werken te zien, bijvoorbeeld in het museum in Sanur. Hier kunt u schilderijen zien die geïnspireerd zijn op de Balinese kunst. Maar ook het houtsnijwerk is typisch in Indonesische en Balinese stijl. De bevolking op Bali is overwegend islamitisch maar ook zijn er naast de moskeeën vele tempels te vinden en te bekijken die Bali een mystieke sfeer geven. Het is zeker de moeite waard om tijdens de huwelijksreis op Bali deze bewijzen van de verschillende religies te bekijken en de feestdagen mee te maken.


Zee en strand

Door het heerlijke weer is het uitstekende toeven om de huwelijksreis op Bali door te brengen. Omdat Bali vlakbij de evenaar ligt, blijft de temperatuur vrij constant, en is het op Bali gemiddeld overdag zo’n 30 graden celsius. Bali kent ook een regenseizoen, wat niet betekent dat het de hele dag regent, maar wel dat de natuur dan op zijn mooist is. Dit geeft toch een extra sfeer voor een huwelijksreis naar Bali.
Daarnaast zijn er op Bali vele mooie stranden te vinden om heerlijk te luieren, en door het lekkere eten zul je je geen dag vervelen. Ook kun je heel goed duiken en er zijn dolfijnen te zien en wie weet kun je zo dichtbij komen en ze aanraken.
Bali
Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven