Last minute Bali

last_minute_bali.jpg

Een last minute Bali vakantie, wie wil dat nu niet. Het prachtige “eiland der Goden” omvat parelwitte stranden, groene rijstvelden, tropische wouden, eeuwenoude tradities en een zeer gastvrije bevolking! Bali is geschikt voor een  luxe strandvakantie of juist een onvergetelijke rondreis. En natuurlijk kun je deze twee ook combineren. Door te kiezen voor een last minute Bali ben je verzekerd van een fantastische vakantie die ook nog eens zeer voordelig is!

Hier vind je de beste last minute Bali aanbiedingen. Zo ben je binnen 2 weken goedkoop weg naar dit prachtige eiland!

Bali

Als je op het laatste moment besluit dat je toch graag even op vakantie wil, dan is Bali een goede keuze. Het eiland staat bekend om de uitbundige natuur, het heerlijke eten, de prachtige tempels en de rijke cultuur. Daarom kun je een vakantie op Bali zo lui of actief maken en gevarieerd maken als je zelf wil. Je kunt natuurlijk lekker bij je hotel blijven en je laten pamperen maar je kunt ook een rugzak ombinden en de jungle in trekken. Bezoek eeuwenoude, mysterieuze tempels, authentieke dorpjes en maak kennis met de vriendelijke, gastvrije Balinezen.


Last minute naar Bali; bezienswaardigheden

Het ‘bountygehalte’ van de stranden op Bali is heel hoog. Wuivende palmbomen omzomen het witte strand dat overloopt in een schitterend, diepblauwe zee. Je kunt dan ook volop genieten van allerlei watersporten op het water zoals surfen of parasailen, maar ook onder water; maak de meest fantastische duik- of snorkeltochten. Maar je moet natuurlijk ook het achterland verkennen. Bali heeft zo’n mooie natuur met de Gunung Agung vulkaan die hoog boven het eiland uittorent (3000 m boven de zeespiegel), de imposante Gitgit watervallen en midden tussen al dat groen de duizenden tempels.  Bali wordt dan ook niet voor niets het ‘eiland van de tienduizend tempels’ genoemd. De grootste tempel is de Pura Besakih en die is zeker de  moeite van een bezoek waard. Maar er zijn nog veel meer bezienswaardigheden op Bali die je niet mag missen, zoals de Gunung Kawi met de candi’s die in de 11e eeuw uit de rotsen gehouden zijn of de Olifantsgrot, de Goa Gajah. In de grot kun je zowel boeddhistische als hindoeïstische elementen bewonderen. Ook een stedentrip naar de hoofdstad van Bali, Denpasar, is een aanrader. Bezoek er de grote markt Pasar Badung waar je overrompeld wordt door de geuren, kleuren en drukte van de markt. Ook Ubud, het culturele centrum van het eiland, is leuk om te bezoeken.

Hotels tijdens je last minute

Bali kent, verspreid over het eiland, talloze hotels van verschillende prijsklassen. Je zou het eiland eigenlijk in vier gebieden kunnen indelen; midden Bali waar je veel natuur en cultuur vindt. In noord en west Bali vindt je vooral rust en natuur en in Oost Bali zijn talloze tempels. Zuid Bali is het meest toeristische deel van het eiland en daar vind je dan ook de meeste grote hotelketens. Bij het boeken van een last minute bij bijvoorbeeld kras zit je hotel er natuurlijk vaak al bij.

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven