Rondreis Bali

Rondreis Bali

Wie het Indonesische eiland Bali helemaal wilt ontdekken, kan een rondreis Bali plannen.
Vind de mooiste excursies en routes en geniet van de Balinese gastvrijheid
In de voornamelijke Nederlandse kolonie vindt u een gevarieerd vakantieaanbod.

Culturele hotspots

Op Bali overheerst de inheemse cultuur. De tempels vindt u talrijk terug. De oorspronkelijke bevolking beleeft een religie tussen hindoeïsme en animitisme en rituelen en ceromonies zijn nog steeds verweven in het dagelijkse leven. De moedertempel , gebouwd aan de voet van de hoogste vulkaan, de Gunung Agung is voor de Balinezen het centrum van de wereld. De Nederlandse kolonisatie die begin 30 ste eeuw erg dominant werd, laat littekens na in het Balinese landschap. Talrijke tempels en musea zullen deze periode en die van de Japanse invasie blijvend doen herinneren en zijn een muts voor uw Rondreis Bali.

Natuurschoon

Wie het aandurft om tijdens de Rondreis Bali de hoogste berg, de Gunung Agung te beklimmen zal een schitterende, maar lastige bergwandeling maken. In Bali heerst het tropische regenklimaat en kent dus een weelderige vegetatie. De rijst-,koffie- en theeplantages zijn een streling voor het oog. In de buurt van Singaraja ligt de 50 meter hoge, indrukwekkende waterval de Gitgit. Het Teman Nasional Bali Barat is het grootste nationale park op Bali, ideaal om tropische vogels te spotten!


Zand en strand

Het zuiden van Bali heeft prachtige badplaatsen. U vindt er de nodige rust op de lange stranden en exclusieve strandresorts. Overdag wordt er gesurfd en zijn dagexcursies mogelijk ‘s Avonds zijn er talrijke trendy clubs en restaurants voor uw vakantieplezier. Doet u tijdens uw Rondreis Bali het oosten aan ,dan komt u in minder toeristische plekjes. Aan deze stranden kunt u duiken. In het noorden treft u Lovina beach aan, bekend voor zijn zwarte lavastranden.
Omgeving Bali
Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven