Auto huren op Bali

Auto Huren op Bali

Het is mogelijk om een auto te huren op bali, er zijn verschillende autoverhuurders op bali die een auto aanbieden. ok is het mogelijk om een auto met chaufeur te huren, het is vaak goedkoper en veel veiliger.
over het algemeen zijn de mensen op bali qua verkeer niet de allerbeste en weten ze er weinig vanaf ook bent u als toerist altijd de schuldige vanwege de corrupte agenten. wij raden aan om een auto met chauffeur te huren en niet zelf te rijden, mocht u toch liever zelf willen rijden let dan bij het huren op volgende zaken :

Belangrijke tips

Het wordt elk jaar drukker op Bali, er zijn heel veel brommers, die overal door heen schieten.
Let op corrupte politie, die hebben af en toe een aanvulling nodig (vaak op vrijdag) U hebt een internationaal rijbewijs nodig. Het belangrijkste is echter dat iedereen voorrang heeft, althans daar moet je vooral op letten. Er zijn regels maar ben je betrokken bij een ongeluk, 99% kans dat jij aangewezen wordt als de schuldige. U kent neem ik aan de weg niet, dus hoed voor stress. Als u weinig of geen ervaring heeft raden wij het zelf rijden af. Bent u ervaren rij rustig, let op wat andere doen in het verkeer en rij bij voorkeur niet s’avonds. Neem de tijd, de afstanden wat km betreft is niet groot maar de rijtijden zijn behoorlijk verschillend het is geen Nederland.

Filmpje’s
Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven