Surfen op Bali

Surfen op Bali

Is het uw droom om op een exotische plek uw favoriete watersport te beoefenen? surfen op Bali is heel speciaal. Kies de juiste surfspots en combineer dit met een deugddoende vakantie op het Indonesische eiland Bali.

Waarom Bali

De temperatuur in Bali is het ganse jaar door ideaal vakantieweer met temperaturen rond de dertig graden. Bali is een echt surfparadijs door de zeer goede en hoge golven. Rondom het eiland valt op vele plekken te surfen: overal off-shore voor de starter en de gevorderde surfer! (Kuta met zijn witte zandbodems, Balagan en Uluwatu met hun kliffen en magische surfervaring…) Kies uit de vele verblijfsaccommodatie die die dichtbij uw surflocatie liggen. In bali hebt u de keuze uit hotels, beachresorts, guesthouses in diverse prijsklasses. Huur een scooter om de nabije, prachtige omgeving te ontdekken. Want naast surfen op Bali is er de tropische natuur, het lekkere eten, uitgaan, maar vooral vakantietijd nemen!


Surfschool en -kampen

Aan de kuststroken kunt u scholen of kampen bezoeken die u leren surfen op Bali. U bent welkom alleen of in groep en wordt begeleid door erkende instructeur. Leeftijd speelt geen rol en het maakt niet uit of u ervaren bent of niet. Bij uw surfpakket horen gezellige overnachtingen, maaltijden, uw sportuitrusting, en uiteraard de lessen. Daarnaast kunt gebruik maken van alle faciliteiten op uw accommodatie (zwembad, massage,…) Vele sportieve toeristen lassen graag een weekje surfen op Bali in om dan verder te genieten van hun vakantie op dit prachtige eiland! En zoals het sportievelingen betaamt: sporten maakt vrienden voor het leven ,ook op Bali!

Waterrat

De Indische Oceaan biedt nog andere watersporten dan surfen op Bali. Duiken kunt u er plaatselijk leren en uitvoeren . Ook kiten, jetski en waterski is populair. Of voor de fun: laat u glijden op de bananaboot of vliegende vis!

Foto’s Surfen op Bali

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven