Vliegreis Bali

vliegreis_bali.jpg

Bali is werkelijk een betoverend eiland; het wordt ook wel het ‘eiland der goden’ genoemd door de talloze eeuwenoude tempels die zich verspreid tussen het groen bevinden. Maar niet alleen de tempels zijn mooi, de prachtige stranden en zee, de schitterende natuur, de vriendelijke, gastvrije mensen en natuurlijk het heerlijke eten zorgen dat je snel onder de invloed van de charme van Bali raakt. Ben je eenmaal betoverd, dan wil je zeker nog een keer terug!

Geniet van Bali

Een vliegreis Bali brengt je op dé ultieme vakantiebestemming. Je kunt je lekker laten verwennen in één van de uitstekende hotels of andere accommodaties met alle wenselijke luxe en voorzieningen, maar je kunt ook de rugzak ombinden en op avontuur gaan. Bewonder de culturele rijkdom van Bali en bezoek een aantal tempels. De Pura Ulun Danu Bratan-tempel bijvoorbeeld, ligt midden in het Bratanmeer en het is een onvergetelijke ervaring om daar rond te lopen. Je waant je in een andere tijd en een andere wereld. Maar ook de natuur adembenemend mooi. Op het vulkanische eiland vind je dichte wouden, meren, rivieren, diepe kloven en uiteraard talloze rijstvelden. Aan de stranden van Bali kun je het vulkanische karakter van het eiland herkennen; hoe noordelijker je komt, hoe donkerder.  In het zuiden van Bali, bij Nusa Dusa bijvoorbeeld, vind je de bekende brede witte stranden waar je kunt genieten van een heerlijke strandvakantie.


Vliegreis Bali

Maar naar Bali gaan is best een  onderneming. Met alleen de vlucht ben je al ruim een dag zoet! Vliegen naar Bali kan met verschillende luchtvaartmaatschappijen en met 1 of meerdere tussenstops en verschillende vliegroutes. De duur en de prijs van de vlucht kunnen daardoor nogal verschillen. Het is dus slim om je vliegreis Bali goed uit te zoeken. Je kunt zelf vliegtickets zoeken en bepalen hoe lang je erover wilt doen en hoeveel je daar voor uit wil geven. Als je het niet erg vindt tijdens je reis langere tussenstops te moeten maken, kun je wel een hoop geld besparen op je tickets. Toch is het vaak de goedkoopste optie om een volledig verzorgde vliegreis Bali te boeken. Je hebt dan hotel en vliegticket in 1 pakket, waardoor je meestal veel goedkoper uit bent. Het loont daarbij ook de moeite te zoeken naar een goede aanbieding. Meestal zijn de vroegboekkortingen het meest aantrekkelijk. Last minute aanbiedingen vind je, zeker tijdens het hoogseizoen, maar zelden. Door vroeg te boeken kun je dus veel geld besparen en bovendien heb je het voordeel dat je al lang van te voren weet dat je een vliegreis Bali gaat maken en kun je je goed voorbereiden door veel te lezen over het Indonesische eiland.

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven