Hotels Bali

Hotels op Bali

Bali, het eiland van de goden, met zijn parelwitte stranden, zalig klimaat en paradijselijke natuur, bezorgt dit eiland u een onvergetelijke vakantie.Door zijn toeristische opmars zijn vele verscheidene hotels op Bali te huur. U hebt de keuze uit bungalows en guesthouses, uit hotelketens of luxueze villa’s.

Populaire bestemmingen

Een drietal populaire steden beiden vele hotels op Bali aan. Ubud ligt centraal in Bali en trekt toeristen aan voor zijn Balinese dansgroepen, de markt en lang uitgestrekte rijstvelden.
Kuta, in het zuiden, is een voormalig vissersdorpje. Met zijn lange zandstranden zijn kusttoeristen en surfers de gasten. Proef er de wereldkeuken en geniet van het uitgangsleven.
Hip en trendy Seminyak, een rustige kuststad, nabij Kuta, met leuke winkeltjes en coctailbars, de nieuwe place to be.

Beste prijsgaranties

Hotels zijn er op Bali in overvloed. U kunt zelf wat filters opgeven wat voor u belangrijk is:
het aantal sterren , het accommodatietype, gewenste voorzieningen of thema’s. Voor ieders beurs valt een gastvrije overnachting te kiezen. Wie het echte Bali wilt ontdekken, kan verschillende hotels boeken tijdens uw rondrit op het eiland.


Budget hotels

Budgetaccommodaties boeten niet in aan kwaliteit. Vaak gaat het om kleinschalige guesthouses, waar u eveneens geniet van een vriendelijke en persoonlijke service. Daarom zijn hotels op Bali in verschillende prijsklasses te boeken. Ook kinderen zijn graaggeziene gasten. Een airco is geen overbodige luxe!

Luxe villa’s

Voor wie het wat meer mag zijn, zijn traditionele of designvilla’s te huur. Deze vier tot vijf sterren accommodaties zijn vaak omringd door (private) zwembaden, een eigen spa, strand of gelegen op prachtige locaties. Daardoor is Bali een uitstekende reisbestemming voor pasgehuwden.

Lees meer over Villa’s

Voor de keuze van uw ideale en onvergetelijke hotels op Bali, helpen wij graag met onze informatie en ervaring.

 

Hotels
Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven