Overwinteren op Bali

Overwinteren op Bali

Voor wie tijdens de koude wintermaanden iets anders wilt dan sneeuw, regen, harde wind en de ijzige vorst is overwinteren op Bali een uitstekende keuze.

Het klimaat

Op Bali is het in de wintermaanden goed vertoeven. De temperaturen liggen rond de 28 graden. Dit met dank omdat het vlak bij de evenaar ligt. Het zal er heus wel eens regenen maar het is niet te vergelijken met de serieuze regenbuien in Nederland. Een regenbui op Bali kan heftig zijn maar het is ook zo weer verdwenen.

Cultuur

Overwinteren op Bali betekent ook kennis maken met de Balinese cultuur. De Balinezen zijn hindoeïstisch en u zult dat zeker meemaken. Muziek en dans is op dit eiland zeer belangrijk. Veel festiviteiten worden gehouden in een tempel waar gamelanmuziek wordt gespeeld. Op straat zult u veel typisch Balinese kunstwerken zien. Zoals snijwerk en kleurrijk textiel. Ook zijn er offers te vinden die gebracht worden aan de vele goden. Ook iets dat u zeker niet zal ontgaan is de Balinese keuken. Deze keuken heeft een geheel eigen stijl. Er wordt met veel verschillende kruiden gekookt en verse producten. Daarom zijn de gerechten niet alleen smaakvol maar ook zeer kleurrijk.


Wonderschone natuur

Dankzij de prachtige natuur die het eiland Bali heeft is overwinteren op Bali een droom. Een korte rondreis door de vele schoonheden die het eiland kent is daarom ook iets dat je moet hebben gedaan. Uiteraard kent Bali ook vele stranden die een must zijn voor zonaanbidders en watersportfanaten. Laat u verrassen door de witte zandstranden en het helderblauwe water.

Kortom, overwinteren op Bali is het regenachtige Nederland vergeten en optimaal genieten van strand, zon, natuur en cultuur. Een onvergetelijke ervaring!

 

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven