All inclusive Bali

all_inclusive_bali.jpg

Bali is een waar exotisch paradijs. Het is één van de duizenden eilanden van Indonesië, maar dan ook één van de meest veelzijdige. Het landschap is vol variatie; vele terrasvormige rijstvelden wisselen zich af met vulkanen, jungle, mysterieuze tempels en natuurlijk paradijselijke stranden, zowel met wit zand als met zwart vulkaanzand. Het eiland is rijk aan geschiedenis en cultuur en dans en muziek zijn erg belangrijk voor de, grotendeels Hindoeïstische Balinezen. Bij de talloze tempels op Bali worden regelmatig festiviteiten gehouden waarbij de Balinese gamelmuziek een grote rol speelt. Boek je een all inclusive Bali reis, dan kun je uitgebreid genieten en al dat moois gaan bekijken en alvast 1 tip; houd een plekje vrij in je bagage want het Indonesische  eiland staat bekend om het schitterende  houtsnijwerk, de schilderkunst en gouden en zilveren sieraden!

All inclusive Bali zonvakantie

Een all inclusive reis heeft altijd als voordeel dat je écht achterover kunt leunen. Je hoeft zelf lekker helemaal niets te regelen en nergens aan te denken, het enige dat je hoeft te doen is te genieten. En op Bali kan dat in allerlei vormen. Het Indonesische eiland heeft zoveel te bieden dat je activiteiten en lekker luieren prima kunt combineren. Bali wordt omringd door prachtige zeeën; in het noorden de Balinese Zee en aan de zuidkant de Indische Oceaan, zodat er heel veel mogelijkheden zijn voor watersporten. Onvergetelijke duiktochten, zwemmen met dolfijnen, boottochten, surfen, zeilen, parasailen, noem maar op. Je kunt kiezen voor een hotel midden in het hart van toeristische centrum, waar je volop kunt uitgaan, winkelen en genieten van zon, zee en strand. Maar je  kunt ook kiezen voor een wat rustiger gelegen  resort dat een mooie uitvalsbasis vormt om allerlei bezienswaardigheden te bezoeken en aan excursies mee te doen. Overigens zijn bij de meeste all inclusive Bali vakanties ook een aantal van dat soort uitstapjes inbegrepen.


Voordat je een all inclusive Bali vakantie gaat boeken is het dus slim om wat meer te lezen over dit kleine paradijs op aarde. Zo krijg je een idee van waar je het liefst zou willen verblijven en welke excursies je niet wilt missen. Vervolgens kun je er dan een passende aanbieding bij zoeken.

All inclusive Bali; lekker voordelig!

Wist je dat je bijna altijd het voordeligst uit bent als je kiest voor een all inclusive reis? Reisorganisaties, hotels en vliegmaatschappijen zien graag dat al hun plekjes volgeboekt zijn en daarom is het prettig om zo’n volledig pakket aan de klanten te slijten want dan weten ze precies waar ze aan toe zijn. En jij bent daardoor zo honderden euro’s goedkoper uit dan wanneer je vliegtickets, hotel en excursies apart zou boeken. Groot voordeel bij dat alles is dat je tijdens je vakantie alles lekker over je heen kunt laten komen en even de regie volledig uit handen kunt geven. Als dat geen ontspannen is …….!

 

 

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven