Strandvakantie Bali

strandvakantie_bali.jpg

Een strandvakantie Bali is dé manier om even heerlijk te ontspannen en bij te komen, zodat je daarna weer opgewassen bent tegen de drukte van de dagelijkse taken. Bali is typisch zo’n vakantiebestemming waar je kunt genieten van een avontuurlijke rondreis of een echte strandvakantie, óf een combinatie daarvan. Wil je gewoon alleen een strandvakantie, dan is Bali ideaal. Er zijn verschillende soorten stranden; zowel parelwitte stranden als zwarte vulkaanstranden en het ene resort is nog luxer en mooier dan het andere, kortom  een waar paradijs!

Stranden

Aangezien Bali een eiland is, dat ook nog eens vulkanisch is, zijn er heel veel stranden. Variërend van uitgestrekte witte stranden met wuivende palmbomen, tot vulkaanstranden met zwart zand. Bovendien zijn er talloze idyllische baaitjes en inhammetjes waar je een privé Bountystrand tot


je beschikking hebt. Als je wilt genieten van de strand en de zee heb je dus keuze genoeg. In Kuta heb je populaire, drukke stranden zoals Legian Beach, Seminyak en Tuban, waar je ook het bruisende uitgaansleven in kunt duiken. Sanur is wat rustiger en ook erg mooi en ook Lovina is een speciale plek, door het zwarte strand en de vele dolfijnen die er voor de kust zwemmen. Liefhebbers van het onderwaterleven kunnen eigenlijk overal aan de kust van Bali terecht, maar Pemuteran en Amed zijn dan echte aanraders. Het zijn rustige dorpjes met niet ver uit de kust een schitterende, kleurrijke onderwaterwereld. En wil je echt stille stranden waar je niemand tegenkomt? Vaar dan naar de Gili Eilanden of Lombok. 

Je ziet dus dat de ene strandvakantie de andere niet is en dat je met een strandvakantie Bali ook nog volop variatie hebt. Dat geldt overigens ook voor de accommodatie die uiteen kan lopen van een goedkoop gesthouses tot een super luxe (en duur!) resort met alles erop en eraan. 

Bekijk dus van te voren wát je graag wil van je strandvakantie Bali; lekker lui en luxe, actief met duiktochten en veel uitgaan, of juist rustig en afgelegen. Ook kun je kijken of en welke excursies je graag zou willen meemaken. Aan de hand daarvan kun je bepalen in welke plaats je het beste je strandvakantie Bali kunt doorbrengen om te genieten van een heerlijke onvergetelijke vakantie!

 

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven