Resorts Bali

resorts_bali.jpg

Omdat Bali één van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld is, vind je er  een enorme hoeveelheid hotels, resorts en andere accommodaties. Ook de beter bedeelde toeristen reizen graag naar het Indonesische paradijsje en je vindt er dan ook een aantal van de meest luxe resorts ter wereld waar je je heerlijk decadent kunt laten verwennen. De prijzen liegen er dan ook niet om; voor deze 5 sterren resorts betaal je een tussen €150 en €5000 per nacht. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk als het gaat om resorts Bali?

Resorts Bali; hotelkamer of villa

De meeste resorts Bali liggen direct aan het strand en bieden een prachtig uitzicht over de zee, maar er zijn ook resorts die wat meer in het binnenland liggen waarbij je juist kunt genieten van het serene uitzicht op de smaragdgroene rijstvelden. Als je een resort of hotel wilt boeken op Bali heb je heel veel keuze; qua locatie en er zijn hotels/resorts in verschillende prijsklassen en je kunt dan ook vaak kiezen voor een hotelkamer of privé villa bij het resort. Voor een prijskaartje vanaf zo’n €300 per nacht zijn er al privé villa’s beschikbaar waarbij je dan een eigen (infinity) zwembad hebt.  Je bent dan natuurlijk duurder uit, maar je hebt dan wel volop privacy terwijl je toch van alle faciliteiten van het resort kunt genieten.


Je kunt de vijfsterrenhotels vaak herkennen aan de kwaliteit en uitgebreidheid van het ontbijt. Bij 5-sterren hotels is dat meestal heel erg goed verzorgd, terwijl bij 4 of minder sterren het ontbijt een beetje tegen valt. Maar als je het ontbijt niet het belangrijkste vindt in een hotel, kun je in de middenklasse prima resorts Bali vinden. Reis je buiten het hoogseizoen dan kun je overigens heel voordelige aanbiedingen vinden via de bekende hotelsites op het internet.

Beste hotels en resorts Bali

Kies je voor een 5-sterren resort of hotel op Bali, dan ben je verzekerd van topkwaliteit. Je vakantie is er dan gegarandeerd één vol luxe en verwennerij. Ben je eenmaal in zo’n resort geweest dan zal je kijk op vakantie vieren voorgoed veranderen. Deze resorts zijn zo goed, luxueus en voorzien van alle gemakken en faciliteiten zoals een spa, zwembad en schoonheidsbehandelingen, dat je nooit meer iets anders wil!

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven