Reisgids Bali

 

Reisgids Bali

Reisgids Bali

Bali is nog altijd een van de mooiste eilanden ter wereld: magisch, verleidelijk, hypnotiserend en betoverend. Deze reisgids laat u in woord en beeld kennismaken met dit prachtige eiland.

De beste tips

De reisgids opent met een opsomming van “Het beste van Bali en buureiland Lombok”,  met onder andere de belangrijkste bezienswaardigheden, de beste musea, de mooiste uitzichten, de fraaiste stranden, de leukste buitenactiviteiten, de beste clubs en bars, de mooiste tempels en de heerlijkste kuuroorden. Daarna komt de geschiedenis van Bali aan de orde van de oude Koninkrijken tot het kolonialisme. Karakteristieke thema’s zoals Geografie, de Bevolking, Religie en rituelen, Architectuur, Kunst en kunstnijverheid en de Balinese keuken sluiten dit eerste gedeelte af.

Op reis

Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van zonovergoten stranden naar mysterieuze tempels en door de dichte jungle op weg naar de drukke hoofdstad Denpasar. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in de vele musea, tempels en lokale markten. ’s Werelds grootste zoetwatermeer Danau Batur, ligt aan de voet van de nog altijd actieve vulkaan Gunung Batur wat het woongebied is van de Bali Aga, de oorspronkelijke bewoners van Bali. Tabanan is de rijstschuur van Bali en herbergt ook historisch belangrijke steden, centra voor muziek en dans en het bergheiligdom Pura Luhur Bakutau. Tot slot wordt het prachtige eiland Lombok aangedaan. De schoonheid van de bossen, bergen en stranden hebben een betoverende werking op bezoekers. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder andere ‘Gamelanmuziek’, ‘Religieuze feesten’, ‘De crematieceremonie’ en ‘Strandactiviteiten. De gedetailleerde kaarten en honderden prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet.


Praktische Reisinformatie

In het gedeelte ‘Reisinformatie’ vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, activiteiten, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Bali is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids. Achterin deze gids treft u een gratis uitneembare routekaart aan met de beschrijving van 10 dagtochten.

Bestel de Reisgids Bali

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven