Spirituele reizen Bali

Ben je op zoek naar jezelf en naar rust? Ga dan mee op een spirituele reis naar Bali. Bali is de perfecte bestemming om dichter tot jezelf te komen en je innerlijke rust weer terug te vinden. Dit smaragdgroene eiland met zijn rijke cultuur, verleden en eigen magie biedt precies die omgeving die je nodig hebt voor een spirituele reis!

Yogareis

Op Bali heb je verschillende mogelijkheden voor een verkwikkende yogareis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een yogaretreat midden tussen de jungle en de rijstvelden? Met dagelijkse yogasessies midden in het spirituele hart van Bali, ayurvedische spabehandelingen, holistische rituelen, een heerlijk, gezond menu en dat alles omgeven door de mysterieuze en serene Balinese cultuur. Komt tot in je diepste vezels tot rust en keer naar huis vervuld met betoverende herinneringen.
In het schilderachtige vissersdorp Kura Kura kun je ook, in een paradijselijke omgeving, je verdiepen in jezelf. Je maakt kennis met verschillende vormen van yoga , kennis waar je later thuis ook nog veel plezier van zult hebben.


Maar je kunt ook kiezen voor een spirituele reis voor persoonlijke ontwikkeling, onder begeleiding van een mentale coach. Leer met stress om te gaan en ontdek hoe je gelukkiger kan worden en meer uit je leven kunt halen. Reinig jezelf in heilige waterbronnen, om alle Westerse beslommeringen van je af te wassen, doe mee aan Balinese ceremonies en ontdek de eeuwenoude denkwijze. Er zijn zelfs mogelijkheden om aan een sessie van personal healing en reading mee te doen.

De schoonheid van Bali

Toch zou dit alles lang zoveel effect niet hebben als Bali niet zo’n wonderschoon eiland was. De maagdelijke natuur met groene jungles, blauwe zee, woeste vulkanen en magische meren maken dat je je nietig voelt en vervuld met een gevoel van geluk omdat je al dat moois mag aanschouwen; een voorrecht!
Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven