InterContinental Bali Resort Hotel

Het InterContinental Bali Resort behoort tot één van de 3 meest populaire hotels op Bali. Dat is natuurlijk niet voor niks, het is werkelijk een prachtig hotel.

Het resort beschikt over een prachtig eigen strand. Heerlijk om erover te wandelen of natuurlijk lekker te relaxen onder een parasoltje welke je gratis van het resort krijgt. Naast het strand beschikt het hotel ook over zwembaden. Je leest het goed, niet één maar wel zes buitenzwembaden! Ben je daarna nog niet uitgerust genoeg, dan kan je terecht in het eigen spa van het hotel.

Hotel Voorzieningen

In alle ruimtes is er gratis wifi beschikbaar. Verder zijn alle voorzieningen van een 5 sterren hotel aanwezig, te denken aan fitnessruimtes, vergaderzalen, kinderclub en zwembaden. Maar ook valet parking, wat het natuurlijk in een perfecte luxe stijl houd.


De hotelkamers in InterContinental Bali Resort

De kamers zijn net zo chique als het hotel zelf. Zo heeft elke kamer een ruim balkon met een prachtig uitzicht. Op de kamers tref je een minibar en kluis. Daarnaast is ook hier draadloos internet beschikbaar op de kamer. Zin om te relaxen met een filmpje? Dat doe je met gemak op de luxe plasmatelevisie met gratis films.

De badkamers zijn ook van alle luxe voorzien. Zo is er een ruim lig bad en een apparte douche. Eigen badjas hangt al klaar op de badkamer inclusief pantoffels, als dat geen luxe gevoel geeft! Daarnaast is de service van het hotel gelijk beschikbaar en wordt u prima geholpen met alles wat u nog nodig heeft.

InterContinental Bali Resort Hotel is verblijven in stijl. Een zeer luxe hotel voor een goed betaalbare prijs.

Alle rechten voorbehouden © InfoBali.nl - Privacy - Links - Contact
Naar Boven